KAZALO
Domov > Zdravje > Zakaj se odločiti za nakup elektrostimulatorja Compex?

Zakaj se odločiti za nakup elektrostimulatorja Compex?

Elektrostimulator Compex

Elektrostimulatorji so naprave, ki s pomočjo električnih impulzov sprožajo krčenje mišic in postajajo vse bolj priljubljeni na različnih področjih zdravja in dobrega počutja. Uporabljajo se za različne namene, od rehabilitacije po poškodbah do krepitev in sprostitve mišic ter celo za protibolečinsko terapijo.

Njihova vsestranskost se kaže tudi v tem, da so prilagojeni vsem, ki so v fazi rehabilitacije, aktivni v športu ali pa želijo zgolj izboljšati svoje splošno počutje. Si želite lepšega tonusa mišic, oblikovati svojo postavo kar doma? Nadaljujte z branjem tega članka, kjer izveste več o treh visoko kakovostnih elektrostimulatorjih proizvajalca Compex, ki na tem področju vsekakor velja za enega izmed vodilnih.

Elektrostimulator Compex FIT 3.0

Compex FIT 3.0 predstavlja napredno in vsestransko orodje za rehabilitacijo, krepitev mišic, sprostitev in protibolečinsko terapijo. Z moderno tehnologijo in 20 skrbno izbranimi programi je elektrostimulator idealen za vse, ki se rehabilitirajo, se ukvarjajo s športom ali želijo izboljšati svoje splošno počutje. Z raznolikostjo programov omogoča učinkovito oblikovanje postave ter nudi širok spekter koristi, vključno s krepitvijo mišic, sprostitveno masažo in protibolečinsko terapijo.

Elektrostimulator Compex FIT 3.0
Elektrostimulator Compex FIT 3.0 – Extremevital.com

Compex FIT 3.0 je opremljen s posebnim Mi senzorjem (Muscle Intelligence), ki avtomatsko prilagodi impulz stimulacije specifični odzivnosti izbrane mišice. Ta funkcionalnost zagotavlja optimiziran in prilagojen trening za vsakega posameznika. Elektrostimulator ponuja tudi vrsto programov vadbe za oblikovanje in povečanje mišične mase, ki so še posebej primerni za redno fizično aktivne ljudi. S širokim spektrom uporabnosti je Compex FIT 3.0 varen in učinkovit sopotnik za hitro rehabilitacijo, krepitev ter vzdrževanje telesne kondicije.

Elektrostimulator Compex SP 4.0

Compex SP 4.0 je naprednejši elektrostimulator, zasnovan za zahtevnejše rekreativce, profesionalne športnike in tiste v fazi rehabilitacije. S 30 različnimi programi za šport, rehabilitacijo, fitnes in odpravljanje bolečin ponuja širši spekter uporabe, edinstvena Compex Muscle Intelligence tehnologija, ki vključuje Mi senzor, pa avtomatsko prilagaja impulz stimulacije določeni odzivnosti izbrane mišice.

Elektrostimulator Compex SP 4.0
Elektrostimulator Compex SP 4.0 – Extremevital.com

Napredni Mi senzor pri modelu SP 4.0 omogoča tri funkcije:

  • Mi Scan za prilagoditev stimulacije fiziologiji.
  • Mi Tens za optimalno jakost stimulacije pri protibolečinskih programih.
  • Mi Range za prilagoditev intenzivnosti stimulacije pri nizkofrekvenčnih programih.

S tem stimulatorjem lahko oblikujemo mišice, izboljšamo moč in vzdržljivost, izvajamo masaže posameznih delov telesa ter regeneriramo in lajšamo bolečine.

Elektrostimulator Compex SP 8.0

Mišični elektrostimulator Compex SP 8.0 predstavlja vrhunec mišične stimulacije. Namenjen je tako profesionalnim športnikom kot rekreativcem in osebam v fazi rehabilitacije. S svojo napredno tehnologijo, vključno z najnovejšo Mi Autorange tehnologijo, model SP 8.0 postavlja visoke standarde. S štirimi kanali omogoča natančno nastavljivo jakost stimulacije od 0 do 499 in zagotavlja popoln nadzor ter učinkovitost vadbe. Poleg standardnih programov, ki obsegajo šport, fitnes, regeneracijo, protibolečinsko terapijo in rehabilitacijo, prinaša dodatne funkcionalnosti z Mi tehnologijo.

Elektrostimulator Compex SP 8.0
Elektrostimulator Compex SP 8.0 – Extremevital.com

Ta vključuje Mi Scan za prilagoditev stimulacije fiziologiji, Mi Tens za optimalno jakost pri protibolečinskih programih, Mi Autorange za avtomatsko določanje optimalne ravni stimulacije ter Mi Action, ki omogoča popolno kontrolo nad vadbo. S temi funkcijami elektrostimulator SP 8.0 izpolnjuje zahteve najzahtevnejših uporabnikov, omogoča oblikovanje mišic, povečanje vzdržljivosti, masažo in regeneracijo mišic ter lajšanje bolečin.

Elektrostimulator je opremljen s številnimi programi, ki ciljajo na različna področja, kot so vzdržljivost, moč, oblikovanje mišic, regeneracija po treningu, protibolečinska terapija in rehabilitacija. S svojo napredno tehnologijo in brezžičnim načinom povezave predstavlja zmogljiv in vsestranski pripomoček za vsakogar, ki želi izboljšati svojo vadbeno izkušnjo ter poskrbeti za učinkovito regeneracijo mišic.

Dodatno: gel in elektrode Compex

Vse zgoraj naštete elektrostimulatorje najdete v specializirani trgovini s športno opremo Extreme Vital, kjer pa so vam na voljo še mnogi drugi izdelki s področja športa.

Elektrode in gel Compex
Elektrode in gel Compex – Extremevital.com

Če se zadržimo pri elektrostimulaciji mišic, je treba dodati, da lahko v trgovini kupite tudi gel in elektrode. Compax gel bo povečal kontakt med kožo in elektrodo, kar bo imelo za rezultat boljši izkoristek vadbe.

Lastnosti elektrod Compax:

  • Enostavno se pritrdijo na kable.
  • So udobne in omogočajo popoln izkoristek vadbe.
  • Življenjska doba je odvisna od kože in načina uporabe.
  • So večkratno uporabne.
  • Uporabne so z vsemi tipi stimulatorjev.
Top