KAZALO
Domov > Prosti čas > 5 moških pasov za prosti čas, ki vas bodo navdušili

5 moških pasov za prosti čas, ki vas bodo navdušili

Moški pasovi za prosti čas

Modne smernice navdušujejo tako ženske kot moške. Slednji lahko svojo podobo popestrijo tudi s pasovi. Prav ti bodo vaš moški videz nadgradili s prefinjenostjo in eleganco, hkrati pa utrdili moč in samozavest, ki jo želite oddajati.

Za vas smo izbrali nekaj pasov – izvedite več o njih ter se odločite, kateri pas se najbolje približa vašim željam. Vsi predstavljeni pasovi so na voljo v trgovinah Extreme Vital. V nadaljevanju si oglejte izbrane modne dodatke in razmislite, ali ni morda čas, da osvežite svojo garderobo.

1. Moški pas Dakine Rail

Preprost moški pas znamke Dakine vas bo prepričal s svojo učinkovitostjo. V temno sivem odtenku bo popestril še tako običajne hlače. Na prvi pogled nevsiljiv moški modni dodatek izpopolni vsak videz in omogoča, da boste suvereno premagovali dnevne izzive.

Moški pas Dakine Rail
Moški pas Dakine Rail – Extremevital.com

Izdelan je iz poliestra in je univerzalne velikosti – ima namreč nastavljivo dolžino, doseže lahko obseg do 102 cm. Zapira se s kovinsko zaponko. Zanimivost, ki jo lahko odkrijete ob nakupu tega pasu, pa se skriva na notranji strani zaponke – tam namreč lahko najdete odpirač za steklenice! Moški pas Dakine Rail je prav zaradi tega zagotovo nepozaben modni dodatek vsakega družabnega moškega.

2. Moški pas Oakley Elipse Web Belt

Klasičen moški pas Oakley Elipse Web Belt je preprost, a odličen kos oblačila, s katerim lahko modno popestrite svoj videz. Na voljo je v elegantni črni ter v skrivnostno sivi barvi. Tradicionalen slog tega pasu in udobje sta lastnosti, ki navdušita vsakega kupca.

Moški pas Oakley Elipse Web Belt
Moški pas Oakley Elipse Web Belt – Extremevital.com

Pas popestri kovinska zaponka, na kateri je logotip znamke Oakley. Dolžina tega modnega dodatka je univerzalna, dolg je namreč 108 cm, material, iz katerega je pas narejen, pa je poliester. Preizkusite njegovo uporabnost in popestrite svoj videz tako med tednom, v službi, kot med vikendom.

3. Moški pas Arcade Blackwood

Za bolj drzne moške je kot nalašč pas znamke Arcade, model Blackwood. V privlačno olivno zeleni barvi bo navdušil vse, ki želijo s svojim videzom pustiti pečat. Je univerzalne velikosti, dolg je 102 cm, širok pa 3,8 cm. Poleg videza pas navdušuje tudi z udobnostjo ter učinkovitostjo – je namreč iz pralnih materialov, brez kovinske zaponke, zato je preprost za vzdrževanje in pranje.

Moški pas Arcade Blackwood
Moški pas Arcade Blackwood – Extremevital.com

Pas je elastičen in raztegljiv, zato ga boste nosili z užitkom. Udobje in fleksibilnost vsekakor pripomoreta k presežni vrednosti tega modnega dodatka. Prav tako ima mikro prilagodljivo zaponko, ki omogoča zadovoljevanje zahtev vsakega kupca. Uporabite ga lahko za aktivnosti na prostem, daljše službene poti ali pa v prostem času, ko se odpravite na druženje s prijatelji.

4. Moški pas Alpinestars Ageless Web

Moški pas Alpinestars Ageless Web odlikujeta kvalitetna izdelava in nevpadljiv videz, zato je ta modni dodatek primeren za katere koli družbene okoliščine – bodisi običajen vsakdan ali pa za prijetno večerno druženje. Izdelan je iz polipropilena ter z univerzalno velikostjo (kar do 120 cm) zadovolji vsakega uporabnika.

Moški pas Alpinestars Ageless Web
Moški pas Alpinestars Ageless Web – Extremevital.com

Pas se zapenja s kovinsko zaponko, na kateri je logotip proizvajalca. Primeren je za vsakdanjo uporabo in prosti čas. Če potrebujete uporaben dodatek, ki vam bo še dolgo služil, vsekakor ne smete spregledati moškega pasu Alpinestars Ageless Web.

5. Moški pas Arcade Lookout

Uporabnost in raztegljivost sta lastnosti, ki vplivata na priljubljenost moškega pasu Arcade Lookout. V sivi barvi nevsiljivo dopolni vsak videz in je primeren za marsikatero priložnost. Odlikujeta ga trpežnost in raztegljivost. Možnost prilagajanja pasu omogoča udobje, ki ga čuti vsak lastnik tega moškega dodatka.

Moški pas Arcade Lookout
Moški pas Arcade Lookout – Extremevital.com

Pas je univerzalne velikosti (dolg je 102 cm, širok pa 3,8 cm), dolžina pasu je nastavljiva. Zaponka je plastična, material, iz katerega je pas izdelan, pa je pralen, zato je dodatek preprost za čiščenje – operete ga lahko kar v pralnem stroju. Če potrebujete mehak in udoben pas, je ta kot nalašč za vas.

Že veste, kateri bo pravi za vas?

Predstavili smo vam pet moških pasov, vsak zase je specifičen in unikaten. Prepričani smo, da lahko vsak kupec, ki želi izpopolniti svoj videz, med omenjenimi pasovi najde dodatek zase. Razmislite, ali je za vas pomembnejša eleganca, do katere lahko pridete z uporabo določenih pasov, ali pa vas morda prepriča preprosta uporaba in vzdrževanje tega modnega kosa.

Prav tako bo na nekatere imel vpliv drzen videz ali pa unikatni dodatki, ki jih specifičen pas ponuja. Prepričani smo, da smo s kratko predstavitvijo zbudili v vas vsaj razmislek, kako lahko na preprost način nadgradite svoj vsakdanji videz.

Top