KAZALO
Domov > Smučanje > Smučarski čevlji za sezono 2020/2021

Smučarski čevlji za sezono 2020/2021

Smučarski čevlji 2020/2021

Mnogi objokujejo čas, ko nastopi konec poletja, a se v naslednjem trenutku spomnijo zimskih radosti, med katere seveda spada tudi smučanje. Gibanje na svežem zraku z družino, prijatelji ali sami, sonček in tisti prepoznaven zvok, ko smuči zarežejo v urejeno snežno podlago. Neprecenljivo!

A pred vsemi temi lepimi trenutki je potrebno poskrbeti tudi za ustrezno smučarsko opremo. Danes se bomo dotaknili smučarskih čevljev, ki so zagotovo ena od pomembnejših točk, ko pride do izbire in nakupa vsega potrebnega za uživanje na smučeh.

Pomembna je pravilna izbira

Kot verjetno tudi sami veste, je od prave izbire smučarskih čevljev odvisno, kako se boste na smučeh počutili. Če vam ni do kremženja ob bolečih stopalih in utesnjenih prstih, v katerih skorajda ne čutite življenja, potem boste z veseljem prebrali naslednje vrstice. Za začetek pa en zelo pomemben nasvet. Vzemite si čas!

Smučarski čevlji Fischer

Smučarskih čevljev namreč ne gre izbirati glede na njihov videz, ampak se morajo v popolnosti prilegati vašim nogam. Od tega bo, poleg počutja, odvisno tudi to, kako dobro boste lahko upravljali s smučmi in kako varna bo vaša smuka. Da pestrost izbire ne bi smela biti problem, so dokaz smučarski čevlji v trgovini Koala.si.

Kako izbrati popolne smučarske čevlje?

Za začetek smučarski čevlji ne smejo biti ne premajhni in ne preveliki. Da bi bila vaša izbira karseda optimalna, bo najbolje, če se odpravite v trgovino s smučarsko opremo, kjer izvajajo potrebne meritve stopal in vam svetujejo pri izbiri.

Smučarski čevlji Salomon

V ta namen boste dobili vse na enem mestu, če boste obiskali in preizkusili boot fitting v trgovini Koala.si. Ali ste vedeli, da naše noge praktično nikoli niso sorazmerno velike? Prav zaradi tega je še toliko bolj dobrodošlo, da vam lahko, na podlagi natančnih meritev vaših stopal, čevlje natančno termično obdelajo in pobrusijo do popolnega prileganja posamezni nogi.

Vse za udobno in varno smuko

Veliko smučarjev rado potarna, da nimajo najboljšega občutka na smučeh, še posebej v primeru ravnotežja in enakomerne obremenitve same smučke. V veliko pomoč pri teh težavah so lahko posebni vložki za stopala, s pomočjo katerih se bo ravnotežje močno izboljšalo, izboljšal pa se bo tudi pritisk na notranji robnik.

Smučarski čevlji Atomic

Poleg tega boste na ta način poskrbeli tudi za manjšo obremenitev gležnjev in kolen, vse skupaj pa bo dalo velik poudarek na izboljšani varnosti med samo smuko.

Poskrbite še za udobje

Imate radi zimo in smučanje po zasneženih strminah, a vas nekoliko preveč zebe v noge, da bi se v popolnosti predali radostim in uživali? Omislite si grelne vložke za v smučarske čevlje! Gre za grelni sistem, ki se vgradi v sam vložek, izdelan po meri, in vsebuje baterijo, ki se jo nemoteče skrije pod tkanino.

Smučarski čevlji Tecnica

Vsekakor odklikajte na splet in preverite zadnji krik mode in tehnologije glede smučarskih čevljev za sezono 2020/2021. In ne pozabite, naj ne izbirajo oči, ampak glava. Vzemite si čas, posvetujte se s strokovnjakom za smučarsko opremo in testirajte. Čeprav morda ne boste našli povsem 100 % idealnega modela zase, pa si zapomnite, da se smučarski čevelj lahko še dodatno prilagodi, da vam bo nudil vse, kar se od njega pričakuje.

Top